There was an error in this gadget

Monday, January 31, 2011

TaG FrOM mISs SyAHiRa ^_^

Hye peeps... setelah lame tak mengadap blog ni, hari  ni baru ada masa nak meREPLY tag dari cik Syahira ... hehehe... sorry my sweet!
OK, Lets Start! ooeyEHH!!!!!

1. APAKAH STATUS ANDA???

Cik Illa dah bertunang secara tak rasmi dengan main anta2 cincin masa raye hari tu oleh bakal mak mertuaku... hehehe... so status saye adelah tunang pada encik tunang yang bucuk!

2. CERITAKAN TENTANG DIRI ANDA???

Saye adalah seorang yang suke happy2, tak suke kuar umah, gile kucing, gile movie, tak suke shopping , sgt syg kat mak n adik bradik dan tunang saye... saye jugek suke berkawan... tak kisah la dengan sesape pun... kalo jumpe tu buat mcm 10 tahun dah kenal... kerja saye adalah suri rumah sepenuh masa! aiyakkk!!!!!!!! tipu! hehehehehe... asal saye PENANG... umor saye 2* tahun... kikkiikiki... teka sendiri!

3. CERITAKAN TENTANG BLOG ANDA???

Blog ni asalnye suke2 je pasal seronok tgk orang ade blog... boleh share n cerita pasal diri sendiri, pasal info2 wedding.. dan boleh berangan macam2 dalam blog!! dush!! sgt menghargai kawan2 yang sudi melintas kat blog ni... tima kacehh... muahh!

4. APA PENDAPAT ANDA TENTANG DUNIA BLOG???

Suke!!! boleh tau mcm mane life orang lain... misi orang lain... kongsi2 happy dgn orang... kongsi2 orang punye happy... best lah!!!

5. NASIHAT KEPADA KAWAN YANG BARU NAK BUAT BLOG???

Tak boleh hangat2 najis ayam! heheheeh... bahasa kene sopan ye incik...
blog ni kite yang punye, suke2 la nak tulis ape... yg penting boleh share a few information dgn kawan2...

6. NYATAKAN KEUNIKAN BLOG ANDA???

Macam chips more... kejap ade, kejap takde... ikut tuan punye blog... kalo bz tu, kene silence mode... ape2 pun tuan punye blog mmg UNIK! hhiihhihih... muahhh!!

7. SAMPAI BILA NAK MENULIS BLOG DAN IMPIAN ANDA DALAM DUNIA BLOG???

Sampai bile2 asalkan saye mampu mengadap laptop n cari something untuk share dengan kawan-kawan... tulis tulis n tulissss je ape2 pun dalam ni yg penting encik tunang tak bace! hehehe... impian??? nak jadi blogger yang paling comey! erk?????? :P

8. TAG 5 ORANG YANG ANDA NAK KENAL???

sEMUa kott!!!!!  ila nak kenal semua... pasal ila slalu je melawat blog korang... cume korang je x tau... lalalalalala! much love!

-x0x0-

2 comments:

  1. hi dear!! folo u n linked u t0o~ weeewittt...kip in touch ya~

    ReplyDelete
  2. thanks dear... kip in touch! :))

    ReplyDelete