There was an error in this gadget

Friday, January 21, 2011

Wedding Video ^_^

Ohh dear... tengah bermesra mesra dengan encik YouTube, terjumpa wedding video yang sgt nice [at least for me!]... waaaahh nak mcm tu jugek walopon tak buat kat hotel... stakat kat dewan boleh kan? boleh laaa... halal la ek! hihihihi... ok JOM TENGOK!!


Dah tengok??? Nice kan? kan? heeee syiok nye kalo ade video kawen mcm tu... tomey je! kalau ade yg berkenan, boleh la klik link INI .. saje saje nak tengok package kot2 boleh la buat kat ila video mcm ni... dah tlg promote ni, diskaun plss!! :P

No comments:

Post a Comment