There was an error in this gadget

Sunday, January 23, 2011

Dewan Persandingan [Dewan Mutiara Tabung Haji Penang] ^_^

Girls... Again!!! heheheeh... hari ni macam banyak masa lapang so boleh la update blog secara bertubi-tubi... ni lari sket dari topic tunang, skrang ke topic W-Day... kene survay2 banyak2 kan... yang ila survay ni pun area2 my hometown la ek... penang n kedah.. darling2 yang kat penang n kedah leh la share2 kalau ade dewan2 yang best, menarik & harga berpatutan...
Ila baru je lepas tengok2 dewan2 kat penang ni... credit to CIK SYAFA sebab banyak membantu... thanks darl... memandangkan ila keje kat kolumpo, hometown lak penang so keje2 mencari dimudahkan dengan menilik blog cik syafa ni... hihihihih.. muah muahhh..
Ni adalah salah satu dewan yg ila berjaya survay... cantek, tapi mahal sket la... ada bilik yg macam bilik hotel, boleh la rehearsal kawen kawen dlm tu... weeeeeeeeeeeeee....
Kalau rasa-rasa nak tengok pekej dewan tu sile klik DISINI ... kalau rase2 malas nak klik meh ila cite siket2 dengan bermurah hati jiwa dan raga...
kat sini ade 4 pekej...



1. Pekej Merpati Sejoli [dewan + sajian] = RM29.00
2. Pekej Kasawari Teguh [ dewan + sajian ] = RM 22.00
3. Pekej Nuri Pelangi [dewan + sajian ] = RM 25.00
4. PEKEJ MERAK KAYANGAN [Dewan + sajian] = RM19.00 [hijaukan pasal suke pekej ni.. murah sket! hahahaahah...]

diorang ade perkhidmatan tambahan jugek macam:

pelamin, kompang, marhaban, kek, kad kawen, DJ, fresh flower & buah tangan...

hurmm... ape tunggu lagi???? kalo rase2 mampu boleh la buat tempahan tp jangan same dengan tarikh wedding ila k... hehehehehe... nanti kene kawen samesame pulak!

5 comments:

  1. kat area bayan lepas, penang... view hotel tu cantik tau! pekej pun ok jugek!

    ReplyDelete
  2. stuju2...pastu bilik hotel dia pn agak berpatutan..

    ReplyDelete
  3. hall cantik..penah g wedding kat sana...

    ReplyDelete
  4. dear merahbata: yup... bilik hotel sgt berpatutan... cantik2 and selesa... weeee...

    dyn: i pun rasa mcm cantik... sewa pun cantik! aiyak... kene kumpul duit manyak2... :P

    ReplyDelete