There was an error in this gadget

Saturday, January 22, 2011

Hantaran Majlis Tunang ^_^

Girls... pls help me! ila dah agak dah my dear future hubby akan bagi duit je untuk beli semua barang2 hantaran termasuk sebelah dia... ohh gosh! dush! dush! sbenarnye ila memang dah list down semua barang yang nak dibeli tapi macam tak happy bile beli secara solo... [haruslah secara duet baru meriah kan?]
so i was thinking ape yang nak dibeli kalau pergi sorang2... to be honest, even dia jauh kat seberang borneo, majoriti barang2 n nak shopping2 mesti tunggu dia balik...
fine... [tarik nafas.... lepasss]... so memang kene beli jugek nanti pasal dia balik pun lambat lagi... untuk majlis tunang yg rasmi [sebelum ni tunang anta2 cincin je kott] bulan Sept ni, ila akan bagi dia 9 dulang and dia balas 7 dulang...ok bawah ni hantaran untuk majlis tunang kami!

hantaran CIK ILLA pada ENCIK TUNANG:::
1.  sireh junjung
2. kek [haruslah sec rec]
3. coklat
4. kain baju melayu [utk nikah nnt]
5. sejadah
6. purfume
7. cincin
8. buah-buahan
9. Kasut [boleh pakai nikah nnt] hihihih... *_*

hantaran ENCIK TUNANG pada  CIK ILLA:::
1. sireh junjung
2. kek [misti sec rec jugak!]
3. buah-buahan
4. purfume
5. CINCIN [op kosss]
6. kain pasang utk nikah
7. kasut

sudah.... untuk wedding nnt2 ila list kan... skarang misti fokus pada majlis tunang dulu... weeeeeeee.... semoga Allah swt memberkati majlis ni... dan semoga ila dapat cuti... hukk... kalo tak dapat, nampaknye sebelum akad nikah nnt kene tunang dulu [untuk dapatkan jugek cincin tunang]... hihihhihihi... great idea right????

-x0x0-

3 comments:

  1. ollow & BW...

    kalo sudi mehla jenguk belog ai..

    salam kenal1 (^___^)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum illa,

    hi. baca entri ni teringat masa awal-awal beli barang hantaran. saya kena beli sorang-sorang dua-dua belah pihak sebab my sweetheart busy/ long distance relationship.

    happy preparing yer. semoga persiapan dan majlis kamu nanti akan berjalan lancar. amin.

    ReplyDelete
  3. noremy: thanks darl... dah jenguk2 tadi... nnt leh share2 pengalaman ek... muahhh

    cik syahira: tu la dear... rasa mcm x best nk beli sorang... nak decide sorang2... hukk... thanks yea... nnt share2 la ape2 yg patot.. :)

    ReplyDelete