There was an error in this gadget

Thursday, January 6, 2011

Pelamin~ Pelamin~

hye guys... hari ni tak gi pameran perkahwinan lagi... masa tak mengizinkan... esok kot ila pergi... INSYAALLAH... So hari ni carik2 koleksi pelamin kat internet sementara menunggu perjumpaan dgn big boss jap lagi.... carik punye carik punye carik tibe2 terjumpa koleksi pelamin yang chomey... warna putih bersih... cheewah!! 

MARI MENENGOK PELAMIN


comey tak?? bunga hidup n simple je... tapi kalau tambah sikit2 dengan color tema kita pun ok kan??? [buat pandai2 je... tu pun kalau apek yg kasik sewa pelamin tu bagi].. hehehehe..
ohhh... lepas ni nak tengok-tengok list yang perlu ada untuk buat persiapan... diciplak  khas dari atiqah...hehehehe... kepada atiqah, sile jgn marah~... 
much love yea... nnt kite share2 lagi... nak carik pelamin yang lagiiiiii chantek...

No comments:

Post a Comment