There was an error in this gadget

Tuesday, February 1, 2011

Cinta Jarak Jauh T_T

Darling2... just wanna share something...
sangat2 sedih pasal encik tunang masuk operasi di sempadan brunei... T_T
susah nak contact.. lepas tu kalau beliau dah habis kerja, mesti tido awal...
kan kat sana lebih cepat gelap.. so masa tido dia lebih awal...

SAYA NAK TERBANG KE SANA UNTUK JUMPA 5 MINIT!!

4 comments:

  1. assalamualaikum illa.

    err. jauhnya operasi. sampai ke sempadan brunei perginya. dia ranger ke?

    saya happy sikit bila my sweetheart sedang kursus. so boleh la nak ber skype tiap-tiap hari lepas dia settle kerja.

    tapi.. bulan 5 kena pergi operasi. lupa nak tanya kat mana. urm.. siap sedia la dari sekarang v__v

    ReplyDelete
  2. cik syahira: waalaikumussalam.. mmg jauh kan.. hukk.. line ade, bleh je skype tapi masa takde pasal dia asik bz je.. a ah, u kene siap sedia utk jauh2 jugek kot.. hehehehe... cian KITA! T_T

    mizz sue: thanks darls... mmg tgh bersabar sgt! hukk... T_T

    ReplyDelete
  3. cop!

    kalau dia ranger, means sama la KITA ^__~ ok, saya kena siapkan mental dan fizikal, siapa tahu one day my sweetheart pun kena hantar ke sana juga T_T

    ReplyDelete