There was an error in this gadget

Sunday, January 9, 2011

Hari cuti... tido-tido.. ^_^

WhOOtTT... Hye peepz...
dua hari ni memang hari bermalas malasan bagi ila pasal injured lutut dah semakin teruk...
ingat nak berjalan jalan tengok pameran perkahwinan tapi hajat tak kesampaian.. memang kesian kat diri sendiri... tapi tak per pasal next week ade expo perkahwinan lak kat Midvalley... okeppp.. kali ni kene tabah untuk pergi...
ooohhhhh... injured lutut dah lame tapi lately lagi teruk... rupenye tisu koyak... duadua lutut pulak tu... hukkkkkk... hantaran tetap tak boleh diskaun!
ila dah start listdown beberapa barang untuk hantaran nanti... ila plan nak bagi 13 dulang.. erm nanti ila akan bagitau okeh... much love fren!

No comments:

Post a Comment