There was an error in this gadget

Thursday, January 6, 2011

Bunga Stokin ^_^

hye peeps...

Ila dah sampai rumah [finally] jam 9 tadi... sudah kenyang, mata dah tinggal sparuh.. hehehe.. nak tunaikan janji [ade ke janji ek?] ptg tadi ila cakap nak upload picture bunga telur yang saje-saje design sendiri... OMG.. even rasa mcm pelik, tapi ade orang cakap OK! kira OK la tu kotttt...

          BUNGA STOKIN BUNGA TELUR CIK ILA



Girls, please abaikan background ok.. hahahahaa... dalam pejabat pun ada masa nak tangkap gambar... ni ade beberapa yang dah siap, macam2 bentuk... sebenarnya mak ila dan kakak2 dah cakap beli je bunga telur, cuma hantaran boleh la gubah sendiri... tapi saje saje nak happy lelebih nak tengok hasil tangan sendirian berhad... ape salahnye kan... ade lagi satu ila nak tunjuk... lets check it out!! yuk!!

    BUNGA BUNGA CINTA


Ni yang terbaru ila buat tadi... nak tambah-tambah lagi ni.. yang paling penting, BEKAS tu kene tukar... [terasa malu tengok bekas tu... hehehehe]...

TAK SABAR NAK GI EXPO PERKAHWINAN!!! NANTI ILA TGKP GMBR BANYAK-BANYAK OKEY!!!

No comments:

Post a Comment