There was an error in this gadget

Thursday, January 27, 2011

Personal vs Kerjaya ^_^

hye girls... quick update again T_T...
sekarang sangat letih dengan kerja... kesihatan pun tak mengizinkan untuk terlalu aktif...
kadang2 hal sendiri terpaksa diketepikan dulu... nak buat macam mane, balik kerja je dah terlalu penat untuk fikirkan diri sendiri...
sorry lama tak update blog, tapi still visit blog kawan2 yang lain...
minggu ni mungkin akan bz sket, insyaallah kalau sempat ila akan update lagi beberapa information untuk b2b... dan untuk diri sendiri, nampaknya beberapa persiapan dah tergendala sekejap... insyaAllah ada rezeki nanti ila akan sambung balik persiapan tu... T_T
take a good care of urself yea semua b2b.... much love! -xoxo-

No comments:

Post a Comment