There was an error in this gadget

Friday, January 21, 2011

AkTiViTi Di CuTi THaiPuSam ^_^

Hye girls... hari ni sgt lewat ila sampai rumah... jalan sgt laaaa JEM!!! Tambah2 depan batu caves... dah tau org tgh berarak, gatal lalu jugek... [ingat dah abes]... hihihihih.. tapi tak abes lagi... letih....
Ohh nak cerita pasal aktiviti semalam... semalam bersempena dengan cuti thaipusam, ila menghabiskan masa dengan tiqah... wahhh kami bergotong royong siapkan bunga telur dia.. santekk!!! ila tolong pusing2 dawai n buat ape2 yg termampu... nak buat bunga telur sendiri, rasa mcm lambat lagi... so better tlg tiqah memandangkan Big Day dia dah makin dekat!!! Jap gi ila upload pic bunga telur tu... hihihihihi... misti cik tiqah gumbiraa nanti bile tgk pic tu.. sorry my pren, mane tah letak cabel nokia nih... [masih carik kat rak CD yg kemas  ni]
oK, bunga telur tiqah pun bunga stokin... comey je... sampai mlm la kitorg bergotong royong buat bunga tu... and finally siap la 6 kuntum bunga besar n 6 kuntum bunga kecik... heeee...
SANGAT BERMAKNA CUTI NI!!!

No comments:

Post a Comment