There was an error in this gadget

Saturday, January 29, 2011

Dewan Masyarakat Penyayang - Penang

Hye b2b... its a nice day... berehat di rumah dengan suasana hening [pasal ujan!]...
nyaman betolll untuk tidur... hehehehe...
just wanna share terutamanya b2b yang ada kat penang... ila dah dapat cari another hall untuk wedding... nice dan berpatutan... cuma bagi tahun 2011, sabtu n ahad dah FULL!
Huh~... kene cari hari lain la ok!!

DEWAN MASYARAKAT PENYAYANG



Harga untuk dewan ni RM850 termasuk kerusi meja... catering boleh pilih sendiri...
berbaloi jugek rasanya pasal tak kene paksa ambik catering diorang...
so b2b yang berminat tu boleh datang terus tengok dewan & booking...
tak silap ila dewan ni area Hospital Pulau Pinang...

-x0x0-

3 comments:

  1. assalamualaikum illa,

    dear, saya pernah baca isu dewan ni tau. dikhabarkan, kalau nak booking AT LEAST setahun awal dari tarikh. fuhh..

    so kamu macam mana?

    ReplyDelete
  2. waalaikumussalam...

    yup, kene awal sgt2.. kalau last minute mcm ila ni (even lg 10 bulan) mmg susah nak pilih tarikh... so ila x decide lagi nak pilih dewan mane... kene tggu my future hubby balik dr ops dulu... hukkk...

    ReplyDelete
  3. hello..boleh kamu bagi tau saya dewan masyaraket penyayang ini dekat pulau pinang mana?

    ReplyDelete