There was an error in this gadget

Thursday, January 6, 2011

Bunga Stokin Bunga Telur ^_^

hye peeps... ALooHa!!


Even lambat lagi wedding ila ni, skrang dah berkobar kobar buat bunga telur...
dah plan nak buat color purple, pearl white and pink... TAPI tak cantik!!!!
rasenye jap lagi ila akan upload picture bunga telur tu... blm ade FINAL DESIGN.. hihihihihih....


Ila still kat office... tak bawak laptop! aiyoo... blogging guna laptop kawan {tq cik kawan}...


semangat nk buat bunga telur ni asalnye menyebok nyebok tolong kawan cari barang...
dia nak kawen bulan Mac, so memang PATUT dia yang bz...
Walaupun menumpang sekaki buat berbunga telur, [azam diri sndiri sehari buat 1  je!], 
nampaknye cik Ila lagi SEMANGAT!! 
Macam biase la, Jumaat ni dah plan nak gi PAMERAN PERKAHWINAN kat ampang point...
weeeee... mcm best!! Encik Tunang lak bz dengan kerja, cinta jarak jauh ni mmg mcm ni...
hukkk.... kalau dah kene naik flight tu kire CINTA JARAK JAUH la kan...
encik tunang tengah buat preparation masuk operasi... so dia memang tak involve sangat dengan aktivit berkobar kobar ila... 


PAMERAN PENGANTIN!!!! 

No comments:

Post a Comment