There was an error in this gadget

Sunday, February 6, 2011

Feel DOWN

Salam peepz... hari ni cik illa tak tau nak rasa ape...
hari ni birthday my mum.. semoga mum dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..
sayang mak sangat!

feel down course of him... dah 5 hari diam je...
bz operasi kot... mesti tinggalkan handphone pastu gi masuk hutan...
nape la dia tak tau cik illa ni sangat risau kalau tak dapat contact..
at least msg la... sangat sedih ni.. tak suke! tak suke!

nasib la kot.. kene terima kalau dah decide couple dgn encik berbaju hijau ni...
tapi hari ni memang takde mood langsung...
memang rasa MERAJUK tahap 8!

takmo kawan la!!!

2 comments:

  1. assalamualaikum illa.

    dear. jangan la sedih-sedih k. ini kisah benar, we all pernah lost contact dekat 3 minggu. rasa nak gugur jantung ni ha. masa tu my sweetheart baru-baru lapor diri masuk unit T_T

    sabar k..

    ReplyDelete
  2. waalaikumussalam....

    tah la darls.. i pun sama profession gek tapi illa x penah la sampai mcam tu... mesti ada masa gek curik2 pegang hp... menci la! T_T

    ReplyDelete