There was an error in this gadget

Tuesday, February 8, 2011

NAK HAPPY MACAM ORANG LAIN

Ya Allah... semoga Kau berikanku ketabahan hati...
Bila jengah2 blog kawan2, semua happy2...
Semua menulis dgn gembira... alhamdulillah syukur dgn kegembiraan diorang...
Even illa tak kenal blogger2 ni, tapi illa dapat rasa happy bila baca blog diorang...
Life illa? Mungkin indah di luar... dugaan sangat hebat...
Mungkin segala yang dirancang akan hilang mcm tu je...
Tapi takpe, illa akan cuba carik ape2 topic untuk buat kawan2 yang baca blog illa ni happy jugek...
BAGI ILLA MASA YE...

2 comments:

  1. assalamualaikum illa.

    jangan sedih-sedih k. sometimes saya nak share juga kesedihan dalam blog, tapi takut-takut la sbb recently readers dah bertambah. kalau dulu masa tak ramai readers, nak tulis apa pun tak kisah.

    hurm. rasa macam tak bebas pula. banyak kesedihan yang dipendam lately tapi cuba juga sembunyikan dengan updates perkara-perkara yang menggembirakan hati.

    be strong ye. eh. kamu stronger lagi tau dari saya sbb kamu army. saya ni lembik je. huhu. salute!

    ReplyDelete
  2. waalaikumussalam dear...

    tak tau nak cakap kat sape sebenarnya.. tak boleh jadi strong lagi kot.. xpe la, ila akan try hadapi semuanya insyaAllah.. thanks a lot dear... much love to u! :)

    ReplyDelete